Lemon Pit - Blog & Nieuws

Summer yoga school

Gepubliceerd op: .

Rowena Wijnands

Op zondag 5 augustus is bij Lemon Pit de yoga Summer School gestart. Deze yoga Summer School bestaat uit 3 zondagochtenden (1 zondag volgen is ook geen probleem).

Lekker slapen in de zomer

Gepubliceerd op: .

Hond met zonnebril en tong naar buiten

In de zomer zijn de dagen ‘lang’. Het feit dat het langer licht is, maakt dat we in de zomer actiever en minder vermoeid zijn dan in de winter. In de zomer maken we minder melatonine, slaaphormoon, en meer cortisol, waakhormoon aan. Melatonine maakt ons slaperig en cortisol houdt ons wakker. We hebben minder slaap nodig en voelen ons energieker. Toch kan een langere periode van korte nachten, weinig slaap door bijvoorbeeld ook de warmte zorgen voor vermoeidheid en je opbreken.

Vrijen in de zomer

Gepubliceerd op: .

Een vrijend stel

Vrijen in de zomer? Is dat dan anders dan in de winter? Doordat het langer licht is, we minder melatonine aanmaken en de zon zorgt voor de vitamine D aanmaak die weer zorgt voor endorfine (geluk hormoon). Is het lichaam automatisch meer in een actieve en vrolijke stand.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief

Yoga Summer School bij Lemon Pit

Rowena Wijnands

De yoga Summer School bestaat uit 3 zondagochtenden (1 zondag volgen is ook geen probleem) en bestaat uit de volgende lessen:

  • Pittige yoga les waarbij je 1 fantastische complexe houding van A tot Z aanleert.
  • Of de Bali Relax Yoga waarbij je meegenomen wordt in een andere wereld, de wereld van ontspanning.
Meer informatie