Lemon Pit - Blog & Nieuws

Fit en in balans op vakantie

Gepubliceerd op: .

Jongen maakt handstand op het strand

Op vakantie wil je vooral genieten, maar ook niet dichtgroeien en/of al je gezond opgebouwde gewoontes overboord gaan gooien (je weet hoeveel moeite je dit al heeft gekost). Maar ook dat je op je strandstoel mag zitten en je soms ook te buiten mag gaan aan drankjes en snacks. Maar hoe combineer je dat want het is ook fijn als je fit en energiek blijft of wordt.

Strak in de …… zwembroek

Gepubliceerd op: .

Man in rode zwembroek komt uit het zwembad

Mannen opgelet! Wil je ook strak in je zwembroek en zit je buik je in de weg? Los van dat je graag strak in je vel zit, is buikvet ook nog eens slecht voor je gezondheid. Genoeg redenen om de buik aan te pakken. Met de juiste training, voeding en rust is het mogelijk. Hieronder de informatie hoe je dit aan kan pakken.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief

Start beginnerscursus
20 september

Leer in vier weken op een fijne en rustige manier alle beginselen en houdingen van de power yoga. De volgende beginnerscursus start op vrijdag 20 september 2019.

De data van deze cursus zijn:
vrijdag 20 en 27 september en vrijdag 4 en 11 oktober. De lestijden zijn: 20.00 - 21.15 u.

Vrouw doet yoga oefeningen op het strand

Meer info en aanmelden