Sport en een gezonde levensstijl

Personal training

Naast de verschillende yogalessen kun je bij Lemon Pit ook unieke privélessen en personal training volgen. Lijkt het je ook heerlijk om een uur lang een hele zaal en docent volledig tot je beschikking te hebben en te werken aan jouw persoonlijke doelen? Dan is de personal training echt iets voor jou. De personal training programma's zijn volledig op maat gemaakt, zodat je doeltreffend aan de slag kan met het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Wat maakt de personal training van Lemon Pit uniek?

In de eerste training wordt er gekeken hoe je beweegt en of je basis, je fundament, sterk genoeg is om meteen met je gestelde doelen aan de slag te gaan. Om goed te kunnen bewegen en je persoonlijke doelen te behalen op bijvoorbeeld het gebied van (top)sport is het van belang dat het fundament voldoende ontwikkeld is zodat je vanuit een goed uitgangspunt kunt gaan bouwen.

Training of traject op maat

Door de koppeling van de informatie uit het intakegesprek en door te kijken of de basis sterk genoeg is, kan er een perfecte training of traject op maat samengesteld worden. Ieder mens beweegt op zijn of haar eigen manier en heeft dus ook een unieke manier van training nodig, zodat er een optimaal rendement uit de training gehaald kan worden. Naast een uur personal training kan er ook een voeding- en trainingsschema op maat gemaakt worden, dit zit bij de prijs inbegrepen.

Waarom zou je een personal training volgen?

Je wilt:

  • Prestaties verhogen met je sport die je uitoefent
  • Sport specifiek ondersteuning krijgen (bijv. zwemmen bij een triatleet, wielrenners, hardlopers, bergbeklimmers).
  • Weer leren optimaal kunnen sporten na een blessure (bijv. knie, schouder, heupblessures).
  • Bij sprake van een aandoening die blijvend is, denk aan versleten gewrichten, reuma, extreme stijfheid/korte spieren.
  • Ondersteuning herstel van een burn-out, mentale (topsport) ondersteuning.
  • Afvallen.
  • voor mensen die veel zittend werk doen, hoge werkdruk (bijv. ondernemers met weinig tijd) etc.

Docent Robin Christian

De personal training wordt gegeven door onze docent Robin Christian. Zijn kennis en eigen ervaringen vanuit de topsportwereld neemt hij mee in de personal training. Dit maakt trainen en perfectioneren als een top sporter voor iedereen toegankelijk.

Aanmelden personal training

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief