Team Lemon Pit

Robin de Rijke

Robin de Rijke

Robin is een enthousiaste en passievolle sporter die altijd op zoek is naar een fysieke uitdaging. Water is daarbij een terugkerend element in zijn leven, vloeibaar of bevroren. Zo komt zijn liefde voor de sport voort uit zijn eigen ervaring als zwemmer op Nederlands topsportniveau. Daarnaast heeft hij een grote voorliefde voor Kite-surfen en snowboarden. Zo mag je hem gerust wakker maken voor een uitdagende off-piste afdaling. De kennis die hij door de jaren heeft opgedaan, het toepassen van de Mylogenics technieken, waarbij de oorzaak van blessures snel zichtbaar wordt gemaakt maar ook behandeld, wil hij graag met anderen delen. Bewegen vanuit een goede techniek, blijvend van blessures afkomen, plezier, maar vooral kennisoverdracht is datgene wat Robin doorgeeft als sport consultant. Zo is het mogelijk om te kunnen opbouwen, revalideren, een gezond lichaam te krijgen en te houden en blijvend blessures op te lossen. 

Tot in de verfijning bewegen is waar de mental and physical trainer Robin voor gaat. Dit is één van de unieke elementen, te samen met onderscheidende trainingsschema's, die altijd op maat gemaakt worden. Robin onderscheidt zich door iedereen op een hoog niveau te kunnen brengen in ieders eigen sport of met ieders doel, door te beginnen met de essentiële basis, en dat is het eigen unieke lichaam. Stap voor stap wordt er geschaafd aan technische perfectie. Dit alles gebeurd bij Lemon Pit Exclusive, waarbij de klant een traject van 3 of 6 maanden volgt, voor een echt resultaat te mogen halen. 

Voeding is een belangrijk element in zijn topsportcarrière geweest. Vandaar dat Robin persoonlijk advies kan geven over de voedingsproducten die hij zelf gebruikt als ondersteuning voor zijn sporten. Doordat er gemeten wordt wat je exact nodig hebt (of niet) krijg je wat je werkelijk nodig hebt, dus een onnodige supplementen maar datgene er op dat moment nodig is om te kunnen herstellen. 

Robin heeft Management & Communicatie gestudeerd aan het Johan Cruijff College in Amsterdam. De kennis die hij vanuit zijn studies bij o.a. Overload Worldwide en topsport heeft opgedaan combineert hij. En kom je Robin als mental and physical trainer tegen bij Lemon Pit Exclusive. Wil je meer weten over de trajecten die Robin geeft, kijk dan op www.lemopitexclusive.com

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief