Team Lemon Pit

Robin Christian

Robin Christian

Robin is een enthousiaste en passievolle sporter die altijd op zoek is naar een fysieke uitdaging. Water is daarbij een terugkerend element in zijn leven, vloeibaar of bevroren. Zo komt zijn liefde voor de sport voort uit zijn eigen ervaring als zwemmer op Nederlands topsportniveau. Daarnaast heeft hij een grote voorliefde voor Kite-surfen en snowboarden. Zo mag je hem gerust wakker maken voor een uitdagende off-piste afdaling. De yoga vormt voor Robin de verbindende factor tussen zijn sporten: als waardevolle basis en belangrijke ondersteuning om andere sporten verder uit te bouwen.

De kennis die hij door de jaren heeft opgedaan en zijn passie voor sport wil hij graag met anderen delen. Dit vind je dan ook terug in zijn lessen. Bewegen vanuit een goede techniek, plezier, maar ook uitdaging in de sport is waar Robin voor staat.

Tot in de verfijning bewegen als een topsporter is waar de mental and physical trainer Robin voor gaat. Dit is één van de unieke elementen, te samen met onderscheidende trainingsschema's, die altijd op maat gemaakt worden. Robin onderscheidt zich door iedereen op een hoog niveau te kunnen brengen in ieders eigen sport of met ieders doel, door te beginnen met de essentiële basis, en dat is het eigen unieke lichaam. Stap voor stap wordt er geschaafd aan technische perfectie. 

Voeding is een belangrijk element in zijn topsportcarrière geweest. Vandaar dat Robin persoonlijk advies kan geven over de voedingsproducten die hij zelf gebruikt als ondersteuning voor zijn sporten.

Robin heeft Management & Communicatie gestudeerd aan het Johan Cruijff College in Amsterdam. De kennis die hij vanuit zijn studie en topsport heeft opgedaan combineert hij. En kom je Robin als docent en mental and physical trainer tegen bij Lemon Pit. 

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief