Simone van der Werff

Simone van der Werff

Go with the flow, dat is het levensmotto van yogadocente Simone van der Werff. Deze enthousiaste en sportieve yogadocente hoopt dat anderen ook alles uit hun leven halen. Want goed voor jezelf zorgen en gewoon 'leven' is belangrijk, in het hier en nu. 

Tijdens de yogalessen, waaronder poweryoga, yinyoga en de combinatie van deze yogasoorten, probeert Simone haar levensmotto door te geven aan de groep. Deze empathische dame is zeer betrokken bij 'haar' yogamensen en probeert met allerlei tips en ademhalingsoefeningen voor meer rust te zorgen in het lichaam. 

Zelf is Simone altijd in beweging. Voordat ze kwam lesgeven bij Lemon Pit heeft zij ruim tien jaar lesgegeven binnen haar eigen yogaschool en was zij een veel gevraagde en geziene gastdocente op meerdere locaties. Bij Lemon Pit yogalessen verzorgen geeft Simone nieuwe energie, het voelt goed, en onderschrijft haar motto dat verandering doet leven! Simone volgt daarin haar hart en gevoel. 

Dat meer mensen uit hun comfortzone zouden moeten stappen triggert Simone enorm. Heb vertrouwen in jezelf, en ervaar vooral alles op je yogamat wat je ook buiten de yogamat ervaart. Simone is zelf een echte doorzetter, als haar iets tegenzit pakt ze het beet en gaat weer door of brengt ergens verandering in. Dat maakt Simone een hele prettige yogadocente die de mensen in hun waarde laat, maar graag triggert tot meer. 

PrivĂ© houdt Simone zeker ook van beweging. Simone houdt van buiten sporten zoals snowboarden en hardlopen, maar ook koken, veel gezelligheid en een wijntje drinken op z'n tijd vindt ze heelijk. Geniet van het leven, leef voor jezelf en niet voor een ander, dat straalt Simone aan alle kanten uit. 

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief