Vacature yogadocenten

Lemon Pit staat voor energiek, fit en mentaal sterk voor de dag komen door middel van yoga, therapie en personal training trajecten. De yogalessen van Lemon Pit worden gegeven in een nuchtere, no-nonsense vorm, zodat iedereen - man/vrouw, jong/oud, beginnend/ervaren sporter - zich hier prettig bij kan voelen en energie krijgt en geeft. 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste yogadocenten, die ons team in Amersfoort willen versterken. Dit in verband met de uitbreiding van het lesrooster en het waarnemen van de lessen van onze yogadocente, die voor een half jaar op wereldreis gaat. Wij bieden een enthousiast team, kansen en ruimte om je te ontwikkelen.

Rowena Wijnands

Wat wij vragen:

  • Wat wij zoeken is: mensen die les kunnen geven vanuit een technisch hoog standaard, verschillende levels in 1 les kan begeleiden, niet klakkeloos alles wat in ‘yogaland’ gedaan wordt volgt en weet te onderbouwen waarom je iets wel of niet doet in de lessen. Wij kijken dan ook niet naar je yoga papieren, maar vooral of je ook werkelijk vanuit de anatomie, fysiologie onderbouwd les kan geven. Uiteraard is het hebben van een vrolijke en energieke instelling een pré.
  • De omgeving waarin je lesgeeft is op en top verzorgd dus verwachten ook dat jij dat bent (je geeft bijvoorbeeld niet met sieraden om les etc.). 
  • Bereid zijn met vakanties, de lessen waar te nemen, van je collega’s. In de vakantie zal er ook gewerkt worden met speciale vakantieroosters zodat alle docenten ook ruim de kans hebben, om van zijn/haar vakantie te kunnen genieten.
  • De voorkeur gaat uit naar zzp’ers.

Wat bieden:

  • Aantal uren: de voorkeur gaat uit naar 4 uur (2 uur behoort tot de mogelijkheden indien deze 2 uur in de avond worden gegeven). Onze voorkeur gaat uit naar een docent die een ochtend en een avond de lessen kan verzorgen. Overdag / ’s avonds: maandagochtend, dinsdagavond, donderdagavond en vrijdagavond.
  • Vergoeding: marktconform
  • Bijscholing in de lestypes waar je eventueel nog niet bekend mee bent.
  • Ben je net begonnen met lesgeven en wil jij je verder ontwikkelen, dan leiden wij je hierin verder op. Kijk voor alle soorten lessen en een indruk bij de omschrijving van onze yogalessen.

Enthousiast geworden stuur ons een mail met jouw motivatie en cv dan nemen wij spoedig contact met je op.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief