Team Lemon Pit

Viola Walsma

Viola Walsma

Communiceren, inspireren en verbinden. Deze drie woorden staan bovenaan haar lijstje. Viola is als communicatiespecialiste een kei in haar vak. Zij deelt op haar eigen unieke wijze haar kennis met anderen, dus ook bij Lemon Pit. Viola weet hoe zij op communicatiegebied datgene moet aanbieden, dat het zakelijk voor alle partijen een win-win situatie wordt. Dus niet alleen mooie (communicatie)plannen. Maar vooral effectieve en heldere plannen die ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Viola heeft grote projecten op haar naam staan op het gebied van evenementen, communicatieadvies en persvoorlichting. Onder andere bij bedrijven zoals Schuitema en Syntens Innovatiecentrum en verschillende onderwijsorganisaties. Niet voor niets is zij genomineerd als talent op het gebied van de meest originele en innovatieve scriptie bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam, op het gebied van overtuigend taalgebruik in speeches van CEO's.

Viola is een open en warme persoonlijkheid die achter de schermen van Lemon Pit haar kennis deelt. Dit zal voor Lemon Pit uitvloeien in prachtige evenementen en het leggen van connecties waar iedereen blij van wordt. Jullie zullen haar zeker als gastvrouw tegen gaan komen bij de evenementen!

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief