Therapie

Dutch Therapy

Dutch Therapy is een praktische, no-nonsense en zeer effectieve vorm van therapie. Het is een speciaal ontwikkeld programma waarbij je individuele therapeutische gesprekken hebt en personal trainingen door een ex-topsporter, die niet alleen gaan over sporten maar bewust je lijf leren trainen waarbij de psyche ook een onderdeel is in de trainingen. Je krijgt daarnaast oefeningen mee, waardoor de therapie niet stoffig is, maar juist energiek en je gelijk inzichten geeft.

Je hebt niet alleen een brein maar ook een lichaam die beiden samenwerken. Daarom dienen ook beiden meegenomen te worden in de behandeling. Bewezen in de praktijk is, dat als je op psychisch en lichamelijk gebied secuur traint, dus op alle gebieden en niveaus, je het grootst mogelijke effect kan bereiken. Het hele traject kan in 3 of 6 maanden gevolgd worden, naar gelang wat er uit je vrijblijvende intake gesprek naar voren komt aan problematiek. 

Dutch Therapy is een therapie die past bij de actieve mens die door zijn werk of drukke privéleven weinig tijd heeft om zichzelf echt therapie te gunnen. Wil je niet als patiënt gezien en behandeld worden, maar gewoon aan de slag omdat je tegen grote of kleine stukken aanloopt in het leven? Dan is Dutch Therapy wellicht iets voor jou.

Wat levert het op?

Weer met vertrouwen en stevig in de maatschappij staan. Praktisch en doelgericht aan de slag gaan, rekening houdend met je privé leven. Je kunt gelijk gebruik maken van de kennis en rust in kunt bouwen zonder stil te hoeven zitten. Lichamelijk aan de slag gaan zodat alles een boost krijgt en je hiermee zelf verder kunt in de toekomst.

Kosten en vergoedingen

Dutch Therapy is een compleet pakket waar geen aanvullende kosten bij komen en altijd in een pakket vorm afgenomen dient te worden zodat het maximale effect bereikt kan worden. En de korting die meegerekend is in de pakketprijs gegeven kan worden. Uiteraard zijn alle onderdelen, therapie en- of de personal trainingen los te boeken mocht er behoefte zijn aan 1 van de 2 diensten. 
Ook is het mogelijk om een exclusief pakket af te nemen waarbij voedingssupplementen van topkwaliteit bij inbegrepen zitten om het herstel en effect te versnellen en te vergroten, dit is ook zeer geschikt als er sprake is van een depressie (waar tekorten aan voeding als omega 3 effect hebben op de werking van de hersenen). 

Werkgevers en zieke werknemers/werknemers met een burn-out

Dutch Therapy is een diepgaande behandeling die garandeert dat de werknemer gemotiveerder maar ook volwaardiger weer aan de werkprocessen kan deelnemen. Dit is uitermate geschikt voor werknemers met een burn-out, waarbij vaak een jarenlange opbouw in heeft gezeten. Dit dient dan ook constructief en diepgaand behandelt te worden. U werknemer kan na de behandeling ook zijn/haar eigen verantwoordelijkheid nemen in het werkproces. Het komt geregeld voor dat de werknemer, naast het weer oppakken van de werkzaamheden, klaar is voor een nieuwe uitdaging. Wilt u een deel van de kosten die u als werkgever nu kwijt bent aan het ziekteproces, echt effectief gebruiken om een gemotiveerder en actieve werknemer weer terug te krijgen op de werkvloer, neem dan vooral contact op en wij zullen u vrijblijvend alles toelichten en u gelijk de kosten transparant op papier krijgt. 

Locatie

De Dutch Therapy vindt plaats in de praktijk gevestigd aan de Databankweg 12 N in Amersfoort. De praktijk ligt op 20 minuten loopafstand van station Amersfoort Schothorst. Is ook goed per fiets te bereiken. En er is volop gratis parkeerruimte voor de deur voor wie met de auto komt.

Waarom heet het Dutch Therapy?

Nederlanders staan wereldwijd bekend als mensen die met de beide benen op de grond staan, van no-nonsense houden, harde werkers zijn en direct. Dat is precies wat deze therapie biedt. Dutch Therapy is effectief, krachtig, verreist hard werk, staat voor no-bullshit en zal hierdoor ook zijn vruchten gaan afwerpen. Een traject waar levenslang de vruchten van geplukt gaan worden doordat de psychotherapie wordt gecombineerd met lichaamsbeweging ter ondersteuning. Je hebt zelf het heft in handen om je eigen therapie traject uit te zetten zonder dat een ander dit voor jou bepaalt.

Neem meer informatie over Dutch Therapy of het maken van een afspraak contact met ons op.

Yoga Pit

Geen therapie nodig, maar wel aan fysieke, no-nonsense yoga willen doen? Doe gerust mee met de wekelijkse reguliere lessen power yoga of easy flow.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief