Wat onze cliënten zeggen

Ervaringen & testimonials

Respect voor mijn lichaam

Ervaring yoga en therapie

"Ik volg zowel yoga als therapie bij Rowena. In eerste instantie koos ik voor yoga om af te vallen omdat ik ontevreden was over mijn lijf. Inmiddels werkt het heel therapeutisch. Rowena werkt op een hele relaxte, prettige manier met ruimte voor humor. Je voelt je op je gemak bij haar. Ze zegt bijvoorbeeld 'kijk eens in de spiegel zonder een oordeel te hebben. Wees lief voor jezelf.' Als je een rotdag hebt of het wil gewoon even niet, merkt ze dat. Ze pusht niet. Ze geeft in de les dan ook opties in de oefeningen: kies waar jij je prettig bij voelt. Zij heeft mij geleerd respect voor mijn lichaam te hebben en de mooie dingen te zien. Yoga zet alles in balans. Daardoor ben ik thuis ook meer in balans. Ik ben meer tevreden en heb meer controle over mijn lichaam. Het gevoel overheerst dat niemand me meer wat maakt!"

Willeke

Communicatie: juist in dit vak heel belangrijk

Ervaring over Trainingen

"Samen met andere OK-assistenten heb ik een communicatietraining van Rowena gevolgd. De combinatie van Power Yoga en kennis over je persoonlijkheid sprak mij erg aan. Wij begonnen met yoga-oefeningen om te leren wat je lichaam allemaal kan. Vervolgens gingen wij in op persoonlijkheden om inzicht in jezelf te krijgen. In groepjes bespraken we bepaalde gebeurtenissen waarbij je feedback geeft aan elkaar en tegelijk wordt geobserveerd. Heel leerzaam! Ook de afwisseling van zowel een individuele als een groepsaanpak is prettig. Al met al heb ik geleerd mijn lichaam te ontspannen. Daarnaast heeft zij ons geleerd bij je gevoel te komen. Door te luisteren naar je lichaam kun je in bepaalde situaties en/of bij spanningen op de werkvloer open en eerlijk communiceren. Rowena geeft op een rustige, zelfverzekerde manier les. Ze weet hoe de OK-wereld in elkaar zit. Juist in dit vak is de communicatie - verbaal én non-verbaal - heel erg belangrijk."

Lia
Operatieassistente chirurgie WKZ

Mezelf teruggevonden

Ervaring therapie

"Ik ben bij Rowena terechtgekomen omdat ik mezelf kwijt was en in de knoop zat. Door alleen maar voor anderen te zorgen, was ik aan mezelf voorbij gegaan en heb mijn eigen grenzen overschreden. Ik liep op mijn tenen. Omdat ik Rowena al kende vanuit de OK-WKZ was het direct heel vertrouwd. Ik vroeg haar hoe ik met mijn eigen gevoelens moest omgaan. Rowena luistert heel goed en vraagt door op de momenten dat je er zelf niet uitkomt. Ze is heel echt. Heel puur. Door haar heb ik mezelf antwoorden gegeven op vragen waar ik geen tijd óf ruimte voor nam. Tijdens mijn sessies hebben we gebruik gemaakt van voice dialogue en visualisatie. Mijn therapie is inmiddels afgerond. Ik heb weer aandacht voor mijn eigen persoon en mezelf teruggevonden. Dát is de allergrootste winst!"

Yoko

Diepgang en inzicht

Ervaring therapie

"Ik kwam bij Rowena op zoek naar antwoorden, orde in de chaos en rust van binnen. Ik kreeg veel meer dan dat. Diepgang, inzicht en waardevolle woorden bij gevoelens. 'Op eigen kracht' was mijn drijfveer en het 'licht' is voor mij een anker geworden. Dank voor alles wat je mij hebt gebracht.

Esther

Over de therapeute

Tijdens de therapie helpt Rowena je op haar eigen kenmerkende, eigentijdse manier in een veilige en prettige sfeer. Haar ruim twintig jaar ervaring op de operatiekamer, tien jaar ervaring als yogadocente in combinatie met een vijf-jarige opleiding tot Psychosynthese therapeut zorgen voor een stevige basis om jou gericht te helpen.

Meer over Rowena

Rowena Wijnands

Rowena Wijnands

Veelgestelde vragen

Als therapeute krijgt Rowena diverse vragen over de therapie. Vaak komen die op hetzelfde neer: je zit met een gevoel of probleem en vraagt je af of therapie daarbij kan helpen. Een aantal veelgestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet.

FAQ therapie

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief