Voor wie is een Life Changing Program geschikt?

Een Life Changing Program is voor iedereen die op zoek is naar een no-nonsense therapie en training om mentaal en fysiek zich gezond, stabiel en krachtig te voelen. Wil je niet als patiënt gezien en behandeld worden, maar gewoon aan de slag omdat je tegen grote of kleine stukken aanloopt in het leven en echt een verandering? Je ook tegen blessures aanloopt of andere lichamelijk ongemakken of je een doorstap wil maken in je leven op je werk, je sport of je topsport? Wil jij deelnemen aan een traject die altijd reslutaat heeft? Dan is een Life Changing Program wellicht iets voor jou.

Veel gehoorde klachten zijn:

 • Angst
  Piekeren, niet goed genoeg zijn, falen voor sociale of werksituaties.
 • Energie
  (Chronische) vermoeidheid, slapeloosheid, opgebrand zijn, dromen/nachtmerries, jezelf niet aan het sporten of beweging kunnen krijgen.
 • Stress
  Hoge eisen stellen aan jezelf, perfectionisme, geen overzicht, gejaagdheid.
 • Verdriet
  Verlies, eenzaamheid, traumatische ervaring, kinderloosheid of fertiliteit, ziekte.
 • Seksualiteit
  Weinig of geen seksuele gevoelens hebben, moeite met homo of bi-seksualiteit, relatie problemen.
 • Dood
  Het overlijden van een dierbare.
 • Levensvragen
  Wil ik dit mijn hele leven, wat wil ik, wie ben ik, toekomstplannen, zelfvertrouwen en authenticiteit.

Mocht jouw stuk er niet tussen staan, schroom niet en neem vooral contact op of een Life Changing Program ook bij jou past. Alle informatie kan je nalezen op www.lemonpitexclusive.com

Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Yoga Pit

Geen therapie nodig, maar wel aan fysieke, no-nonsense yoga willen doen? Doe gerust mee met de wekelijkse reguliere lessen power yoga of easy flow.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief