Therapie

Kosten en vergoedingen

Voor de psychosynthese therapie trajecten gelden de volgende tarieven:

  • Fundamental pakket 1350,- euro voor 10 één op één sessies van 60 minuten en 10 persoonlijke opdrachten en deze kunnen ook worden ingezet als terugkoppelingsmomenten via de mail/telefoon (totaal aan 20 uur therapie).
  • Fundamental jongeren pakket a 1350,- euro voor jongeren tot en met 23 jaar voor 10 sessies één op één van 60 minuten en 10 persoonlijke  opdrachten en deze kunnen ook ingezet worden als terugkoppelingsmomenten via de mail/telefoon (totaal aan 20 uur therapie).
  • Follow-up pakket 1035,- euro a 6 sessies van 90 minuten (te volgen na het Fundamental pakket of 10 eerder gevolgde sessies), hier zitten geen opdrachten bij in. 
  • 160,- euro per sessie voor 90 minuten voor paren/relaties.

Alle bedragen voor privé-personen zijn inclusief 21 % btw.
Telefonische consulten/acute bijstand wordt volgens het uurtarief van een sessie in rekening gebracht.

Voor alle cliënten die in behandeling zijn veranderen per 1 mei 2018 de tarieven naar bovenstaande nieuwe pakketvormen en tarieven die per 1 januari 2018 van kracht zijn gegaan.Gezien de succesvolle resultaten zal er alleen met pakket vormen gewerkt worden. Losse sessies a 130,- euro per uur worden alleen in uitzonderlijke gevallen geboden.

Vergoedingen

  • De therapiesessies worden niet vergoed door de verzekeraars. 
  • De therapiekosten zijn (vaak) aftrekbaar van de belasting, zie 'drempelbedrag specifieke zorgkosten'. De belastingdienst kan je informeren betreft jouw specifieke situatie.
  • Voor individuele managementondersteuning, waarbij de factuur op de bedrijfsnaam komt of de vergoedingen plaats vinden vanuit een bedrijf, zijn dezelfde particuliere tarieven van kracht excl. 21% BTW (deze staan wel gespecificeerd op de factuur). 

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief