Therapie

Beroepsregistratie

Therapeute Rowena Wijnands was* lid van de NGVH, beroepsorganisatie voor psychotherapie en GGZ. Uiteraard wordt ook zonder het lidmaatschap van de beroepsorganisatie de benodigde vakliteratuur en bijscholingen met een toegevoegde waarde gevolgd. Er is een bewuste keuze gemaakt om niet lid te zijn van een vakvereniging om geen onnodige kosten door te belasten naar de cliënt/cliënte toe, niet aan 'schijnveiligheid' te doen en een lidmaatschap geen garantie is voor de cliënt/cliënte dat er kwaliteit geleverd wordt, waar wij uiteraard wel voor staan. 

Meldcode voor mishandeling zal volgens de bijscholing worden nagevolgd en bewijs van deelname door de Rijksoverheid is op 30-03-2013 afgegeven.

Aan de vereiste PSBK (Psychosociale en medische Basiskennis), verplicht vanuit de overheid en de zorgverzekeraars, wordt voldaan. En is er een verklaring omtrent het gedrag afgegeven (VOG) datum 26 mei 2016 onder kenmerk: 30700201605260012 door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. 

 

*De NVGH is per 1 januari 2017 opgeheven als vakvereniging.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief