Therapie

Samenwerking

Een professionele behandeling bestaat ook uit het in kunnen zetten van een breed netwerk van andere specialisten. Op het gebied van de verslavingen wordt er met meerdere collega therapeuten gewerkt.

Dit kan zijn om therapeutische ondersteuning te geven aan de partner van een verslaafde of voor intervisie met andere collega's. En als je graag in je eigen of juist niet in je eigen woonplaats therapie wilt volgen, wordt er altijd gekeken naar de therapeut die het meest bij je past voor een zo optimaal mogelijke behandeling.

Lemon Pit heeft een samenwerkingsverband met praktijken in Amsterdam, Rotterdam en Huizen, waaronder:

Praktijk voor de psychotherapie en coaching Jolanda Marks

Plaats: Amsterdam
www.jolandamarks.nl
Specialisatie: (seks)verslavingen.

Het belangrijkste bij verslavingszorg is dat er ook na de verslaving wordt gewerkt aan de verdere ontwikkeling, om de kans op een terugval zo klein mogelijk te maken. Een gesprek kan ook dienen als een 'APK' voor jezelf. Om jezelf weer eens goed in kaart te krijgen en te kijken wat er nog nodig is aan verdere ontwikkeling. Uiteraard geldt dit ook voor degene die samenleven met een ex-verslaafde.

Meer informatie

Wil je meer weten over de psychosynthese therapie of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief