Therapie

Werkwijze Psychosynthese therapie

Kennismaking

De Psychosynthese therapie start altijd met een kennismakingsgesprek, waar je gelijk aan de slag gaat zodat je ook werkelijk met handvatten de deur uit gaat. Je eerste gesprek is gelijk ook een volwaardige sessie. Tijdens het gesprek wordt gelijk duidelijk of je wel bij de juiste hulpverlener aan het adres of is doorverwijzing noodzakelijk is en waar nodig adviseren we je hierin. Een goed gevoel hebben - dé nodige klik - is belangrijk voor het goed verlopen van de therapeutische sessies. Volg je gevoel en maak vrijblijvend je keuze!

Intake

Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst houden we een intakegesprek van 1,5 uur. De vragenlijst is niet een 'standaard' vragenlijst maar gelijk een waardevol document voor jezelf waar er al heel veel inzichtelijk gaat worden en daarna mee aan de slag mag gaan. 

Vervolg

Je krijgt, na je eerste gesprek, direct te horen welk traject er nodig is en afhankelijk hiervan wat de gewenste frequentie van de sessies zal zijn. We werken met trajecten zodat van 3 of 6 maanden zodat je een overzichtelijk hebt hoe lang het duurt, wat de kosten zijn en wanneer je klaar bent. 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor de psychosynthese therapie kan via het Contactformulier.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief