Therapie

Samenwerking en ondersteuning

Samenwerking en ondersteuning in de therapie vindt op verschillende manieren plaats.

De therapiesessies zullen één op één plaatsvinden. Multidisciplinair overleg vindt plaats met vakgenoten om zo tot een optimale ondersteuning voor de cliënt te komen. Het kan daarnaast zijn dat er samen wordt gewerkt met huisartsen en/of psychiatrische instellingen waar nodig.

Netwerk

Lemon Pit kent een breed netwerk van therapeuten waar zij mee samenwerkt of waarnaar doorverwezen kan worden. Ook zijn er gezamenlijke sessies mogelijk als het gaat om partners of ouder en kind.

Lemon Pit werkt onder meer samen met:

 • Psychosynthese therapie Rotterdam, Hester Hudig
  www.hesterhudig.nl
 • Psychotherapie en coaching Amsterdam, Jolanda Marks
  www.jolandamarks.nl
 • Amsterdam psychosynthese-coaching en creatieve therapie, Barbara Gorecka.
  GGZ Keizersgracht Amsterdam
 • Psychosynthese therapeute, Els Doornaar
  Focus Consult Huizen

Voor het bedrijfsleven kan - naast de eigen vergaderingen op locatie - een sportactiviteit/samenwerkingstraining worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs. Deze instructeurs geven dagelijks op hoog niveau specialistische trainingen.

Yoga therapie wordt in een groep gegeven, waarbij er op gezette momenten gebruik wordt gemaakt van een gespecialiseerde co-trainer.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief