Therapie

Trainingen bedrijfsleven

Lemon Pit biedt trainingen op maat aan en waar nodig met een co-trainer. De trainingen zijn gericht op zelfreflectie, ontwikkeling en uitdieping. Het volgen van een training geeft je essentiële inzichten, zowel op zakelijk als privé-gebied. Immers, alles staat met elkaar in verbinding. Evenwicht is het motto!

De trainingen zullen gecombineerd zijn met de vorm van beweging en geheel op maat aangepast worden op de leeftijd en fitheid van de deelnemers. Het lichaam spreekt de taal, zodat er niet verscholen kan worden achter mooie woorden maar het omgezet kan worden in daden.

Voor wie?

Voor zowel bedrijven die opereren in de gezondheidszorg als voor bedrijven die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Kortom, ieder bedrijf met klanten - van een health center tot een uitvaartonderneming - kan een training volgen. De nadruk ligt op de feelgood beleving én klantvriendelijkheid.

Werkwijze

Een bedrijf wil bijvoorbeeld een nieuwe productlijn introduceren waar een gezondheidsvisie achterzit. Ik begin eerst bij de werknemers. Hoe gezond zijn zij zelf? Neem jij dagelijks de lift of trap? Hoe kun je iets in de markt zetten als je er zelf niet eens aan meedoet? Je begint altijd intern en kan dan pas naar buiten toe.

Lichaamstaal is je eigen instrument naar de klant toe. Je kunt een nog zo'n mooi product hebben, maar er is altijd een gevoel nodig met een menselijke interactie om dit product aan de man te brengen. Niet alleen de verkoop maar ook de beleving ten aanzien van jouw bedrijf is leidend of je klanten terug gaan komen of elders hun heil zoeken. Ook als jouw product een verzorgende dienst is.

Wat levert het op?

Het creëren van bewustzijn. Waarom doen we het op deze manier? Wat zegt dit over ons als bedrijf of als werknemer?

Bedrijfsuitje

Dit kan ook in de vorm gedaan worden van een bedrijfsuitje, waarbij met sport en oefeningen heel snel de dynamiek van een afdeling en de personeelsleden onderling zichtbaar gemaakt worden. Laagdrempelig voor iedereen, maar door de vorm heel effectief wat positief als een golfbeweging door kan gaan werken op de afdeling.

Praktisch

  • Prijzen in overleg
  • Neem voor meer informatie contact met ons op.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief