Therapie

Behandelmethoden

Welk soort verslaving je ook hebt, het is belangrijk dat je een goed gevoel bij de therapie en vertrouwen in je therapeut hebt. Daarom is er altijd eerst een kennismakingsgesprek. Als dit positief is voor beiden partijen dan vinden er vervolggesprekken plaats.

We kijken naar wat belangrijk is voor jou, brengen helder in kaart hoe je verslaving eruit ziet, hoe vaak dit gebeurt en welke tijd en ruimte dit inneemt in je dagelijkse leven. Zo krijg je een helder overzicht van wat er nu is en wat er nog te doen is.

 

Wat nog veel belangrijker is voor op de lange termijn, is om te achterhalen hoe de verslaving heeft kunnen ontstaan. Daar is dieptepsychologie voor nodig om dit uit te kristalliseren, anders is de kans zeer groot (ongeveer 80 %) dat je verslaving weer terug komt.

Er wordt altijd een behandelplan gemaakt en met je doorgenomen. Je verslaving wordt helder in kaart gebracht, er wordt een stappenplan gevolgd en op maat dieptepsychologie gegeven. Zodat je constructief aan de slag kunt.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Dat kan via het contactformulier >

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief