Therapie

Kosten en vergoedingen

Kijk voor therapie trajecten om met een verslaving om te gaan op www.lemonpitexclusive.com. Hier staat uitgebreid beschreven wat de trajecten inhouden en kan er direct een offerte voor een traject voor 3 of 6 maanden aangevraagd worden. Wij zullen je eerst uiteraard snel antwoord geven voor welk traject jij in aanmerking komt. De trajecten staan voor zeer intensieve begeleiding op mentaal en fysiek gebied. Bij een verslaving wordt ook gewerkt aan een gezond lichaam op alle fronten, om zo de kans op terugval extra te verkleinen. 

Vergoedingen

  • De therapie trajecten worden niet vergoed door de verzekeraars omdat het hier om exclusieve trajecten gaat die op maat zijn. 
  • De therapiekosten zijn (vaak) aftrekbaar van de belasting, zie 'drempelbedrag specifieke zorgkosten'. De belastingdienst kan je informeren betreft jouw specifieke situatie.
  • Voor individuele managementondersteuning, waarbij de factuur op de bedrijfsnaam komt of de vergoedingen plaats vinden vanuit een bedrijf, zijn dezelfde particuliere tarieven van kracht excl. 21% BTW.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief