Therapie

Kosten en vergoedingen

Voor therapie om met een verslaving om te gaan gelden de volgende tarieven:

  • Fundamental pakket a 1350,- euro voor 10 sessies van 60 minuten en 10 persoonlijke opdrachten (totaal 20 uur aan therapie).
  • Fundamental jongerenpakket a 1350,- euro voor jongeren tot en met 23 jaar voor 10 sessies van 60 minuten en 10 persoonlijke opdrachten (totaal 20 uur aan therapie).
  • Follow -up pakket a 1035,- euro voor 6 sessies van 90 minuten (alleen te volgen na het Fundamenteel pakket of 10 gevolgde sessies).
  • 160,- euro per sessie voor 90 minuten voor paren/relaties.

Alle bedragen voor privé-personen zijn inclusief 21 % btw.
Telefonische consulten/acute bijstand wordt volgens het uurtarief van een sessie in rekening gebracht.

Voor alle cliënten die in behandeling zijn veranderen per 1 mei 2018 de tarieven naar bovenstaande nieuwe pakketten en tarieven/pakketten die per 1 januari 2018 van kracht zijn gegaan. Gezien de succesvolle resultaten zal er alleen met pakketvormen gewerkt worden. Losse sessies a 130,- per uur worden alleen in uitzonderlijke gevallen geboden.

Vergoedingen

  • De therapiesessies worden niet vergoed door de verzekeraars.
  • Met uitzondering van de verzekeraars waarbij een aanvullende verzekering is afgesloten en niet werken met individuele contracten met therapeuten. En de AGB code 90-56584 (uitvoerder), de AGB code zorgverlener 90-048013 en de prestatiecode 24504, die op de factuur gevoerd worden, accepteren.
  • De therapiekosten zijn (vaak) aftrekbaar van de belasting, zie 'drempelbedrag specifieke zorgkosten'. De belastingdienst kan je informeren betreft jouw specifieke situatie.
  • Voor individuele managementondersteuning, waarbij de factuur op de bedrijfsnaam komt of de vergoedingen plaats vinden vanuit een bedrijf, zijn dezelfde particuliere tarieven van kracht excl. 21% BTW.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief