Rowena Wijnands | Lemon Pit

Power yoga voor iedereen. Voel je energiek, fit en sterk met power yoga van Lemon Pit. Plezier hebben in de yoga en dit toepassen in je dagelijkse leven, op alle fronten! Hier vind je informatie over de verschillende yogavormen die worden gegeven.

Yoga

Yoga is een van de pijlers van Lemon Pit. Hier vind je informatie over de verschillende yogavormen die worden gegeven, de lestijden en locaties. Je kunt bij Lemon Pit verschillende yogalessen volgen:

Power yoga

De power yogalessen zijn opgebouwd uit een serie van krachtige houdingen die in elkaar overvloeien. Door de combinatie van de dynamiek en ademtechnieken ontwikkel je conditie, kracht en souplesse.

Naar power yoga

Easyflow yoga

Easyflow yoga is een mildere vorm van de power yogales. In deze les is er meer aandacht voor de ademtechniek en de verschillende opties van de houdingen. Ook heel geschikt voor mensen met blessures en om te revalideren. 

Naar easyflow yoga

 

Bali Relax Yoga

Bali Relax Yoga is een speciaal ontwikkelde vorm van yoga en bestaat uit een combinatie van yoga, mindfulness en meditatie.
Naar Bali Relax Yoga

Personal training

Bij Lemon Pit kun je ook unieke privélessen en personal training volgen. In overleg stellen we een perfecte personal training of traject op maat samen.
Naar Personal training

 

Beginnerscursus power yoga

In vier weken leer je in een rustig tempo alle beginselen van de yoga houdingen en de ademtechniek. Je krijgt ook informatie over meditatie, blessures en het voorkomen hiervan.

Naar beginnerscursus

Geef een review

Ook zo blij met de yogalessen van Lemon Pit? Wij zijn op zoek naar mooie, ontroerende en fijne reviews om zo ook met anderen te kunnen delen wat de yoga kan betekenen.

Geef een review

 

 

Power yoga is voor iedereen

De yoga lessen worden gegeven in een nuchtere, no-nonsense vorm, zodat iedereen - man/vrouw, jong/oud, beginnend/ervaren sporter - zich hier prettig bij kan voelen en energie krijgt en geeft. Daarnaast is power yoga een waardevolle aanvulling op andere sporten: je werkt aan je core stability, mobiliteit en flexibiliteit.

Gezondheid

Naast de begeleiding van de dynamische yogavormen is er binnen de lessen aandacht voor de mentale en spirituele gezondheid. Je leert luisteren naar je lichaam en keuzes te maken in de houdingen. Zo leer je je grenzen beter aangeven in bijvoorbeeld werk of privé-situaties en beweeg je niet alleen op de yogamat maar ook in het dagelijks leven stabieler en minder stressvol.

Yoga van Lemon Pit

Yoga is een van de onderdelen van Lemon Pit. Tijdens de yogalessen komt de ervaring die docente Rowena Wijnands heeft in de medische wereld, de therapie, de wedstrijdsport en de yoga samen. Met haar kennis van het menselijk lichaam, de psyche en de yoga heeft zij een samenstelling gemaakt van houdingen die voor iedereen veilig te beoefenen zijn. Hierdoor kan nagenoeg iedereen zich deze krachtige vorm van yoga eigen maken.

  • Plezier hebben in de yoga en dit toepassen in je dagelijkse leven, op alle fronten
  • Zelf leren op een veilige manier te sporten en bewegen doordat je je eigen lichaam goed leert kennen en hiervoor leert te zorgen. De gunfactor voor jezelf!

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief