Yoga

Easyflow yoga

Easyflow yoga is een mildere vorm van de power yogales. Net als bij de power yoga, bestaan de lessen uit krachtige houdingen. De dynamiek van de oefeningen in combinatie met de ademtechniek zorgt ervoor dat je conditie, kracht en souplesse ontwikkelt. Het verschil met de power yoga les is dat er bij de easy flow yoga meer aandacht is voor de ademtechniek en de verschillende opties van de houdingen.

Voor wie

De easyflow lessen zijn daardoor zeer geschikt wanneer je voor het eerst begint met yoga, je herstellende bent van een blessure, of wanneer je de techniek van bepaalde houdingen goed onder de knie wilt krijgen.

Easy flow geschikt als Zwangerschapsyoga

Ben je zwanger en wil je yoga volgen dan zijn de easy flow lessen een echte aanrader. Dit kan je tot vlak voor je bevalling blijven volgen. Lemon Pit biedt ook een unieke zwangerschapscursus aan. Een specialisatiecursus waar je van A tot Z wordt voorbereid op de bevalling, het ouderschap en alles voor na de zwangerschap op medisch gebied, ademhalingstechnieken en mindfulness.

Lestijden en locaties

De easyflow lessen vinden plaats op de Databank 12N in Amersfoort. Bekijk wanneer je welke les kunt volgen.

Naar de lestijden

Proefles volgen?

Wil je een proefles meedoen? Geef je dan op via het contactformulier. Een proefles kost 10 euro.

Aanmelden proefles

Kosten yogalessen

Afhankelijk van de betalingswijze en hoeveel lessen je per week wilt volgen betaal je tussen de 6 en 15 euro per les.

Bekijk de tarieven

Over de docente

Rowena Wijnands geeft al ruim tien jaar les als power yoga docente. Tijdens de lessen helpt Rowena je op haar eigen kenmerkende, eigentijdse manier in een veilige en prettige sfeer. Geen les is hierdoor hetzelfde.

Meer over Rowena

Rowena Wijnands

Rowena Wijnands

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief