Relax Yoga

De Relax Yoga in de huidige vorm vervalt per maart 2016 en gaat een nieuw uniek concept krijgen in de vorm van workshops van 2 uur waarbij de mind en yoga verbonden worden. Waar meditatie, mindfullnes, zingeving op allerlei bijzondere manieren aan bod gaan komen. Wij houden je hier en via onze social media kanalen op de hoogte.

Relax Yoga is een speciaal ontwikkelde vorm van yoga en bestaat uit een combinatie van yoga, mindfulness en meditatie. Een les Relax Yoga bestaat uit 20 minuten milde yogahoudingen en 20 minuten meditatie/mindfulness. Bij dat laatste kun je denken aan geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en visualisaties.

Stilte

In de lessen krijg je allerlei vormen die je thuis weer kunt gebruiken voor je dagelijkse leven. Om het meeste effect te krijgen, is het de bedoeling dat je na de les in stilte naar huis gaat om heerlijk ontspannen je bed in te kunnen gaan.

Rust

Relax Yoga is speciaal ontwikkeld vanuit de behoefte om meer rust te vinden naast het drukke sociale leven. Zo ga je beter (leren) slapen, leer je ontspannen en werk je aan meer evenwicht in je leven. Dat maakt deze yogavorm geschikt voor iedereen.

Jong

Rowena ontwikkelde de Relax Yoga op basis van haar ruime ervaring als yogadocente en vanuit haar achtergrond als therapeute. Rowena: "En uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat meditatie het brein verjongt." Een mooie bijkomstigheid.

Over de docente

Rowena Wijnands geeft al ruim tien jaar les als power yoga docente. Tijdens de lessen helpt Rowena je op haar eigen kenmerkende, eigentijdse manier in een veilige en prettige sfeer. Geen les is hierdoor hetzelfde.

Meer over Rowena

Rowena Wijnands

Rowena Wijnands

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief