Yoga

Yoga en voeding

In 2014 is Lemon Pit gestart met het aanbieden van speciale voedingssupplementen. Dit is van het merk Eqology, een Noors bedrijf dat al meer dan 10 jaar in Scandinavië levert en nu dus ook in Nederland.

Producten

Binnen de lijn van Eqology bieden wij de volgende producten aan:

 • EQ Multichi Energy
  Deze natuurlijke kruidendrank geeft je meer energie. Daarnaast zorgt de energiedrank ervoor dat je suikerspiegel in balans blijft, zodat je geen dips meer hebt over de dag. Verder helpt EQ Multichi Energy je lichaam om te detoxen en maakt het je darmflora gezond. Hierdoor komt je stoelgang op gang en worden je darmen rustig.
 • EQ Life Force
  EQ Life Force is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. De capsules bevatten onder andere Omega-3 en vitamine K2. Het is goed voor hart en vaten, voor de hersenfuncties en sterkere botten.
 • EQ Vitastrong
  Deze multi-vitaminen vormen een goede aanvulling op je dagelijkse behoefte van vitaminen, mineralen en magnesium.
 • EQ Collageen
  EQ Collageen werkt van binnenuit, zodat deze voor het hele lichaam werkt. Het zorgt voor een mooie, jonge en strakkere huid en helpt tegen huidproblemen zoals eczeem.

We spreken uit ervaring

De EQ Multichi Energy met de mineralen en de collageen gebruiken wij zelf ook al een tijdje, dus we spreken uit eigen ervaring dat het werkt!

Meer informatie

Heb je belangstelling voor onze producten van Eqology, neem dan contact met ons op.

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief