Yoga

Yoga Strength

Yoga Strength is een combinatie van houdingen uit een yogaserie afgewisseld met krachtige spierversterkende oefeningen. Met deze "back to basic" oefeningen train je zeer intensief je buik, billen, benen, arm- en rugspieren. Je kunt de oefeningen ook thuis doen, voor een maximaal effect.

Ondersteuning bij (top)sport

De oefeningen en houdingen van Yoga Strength zie je veel terug in de (semi) top sport. Denk aan krachttraining bij het hockey, zwemmen, judo, schaatsen, enzovoort. Lemonpit wil dit nu ook voor een breder publiek toegankelijk maken. Yoga Strength vormt een ideale aanvulling op andere sporten. Dat zit hem met name in het stuk kracht, waar vaak minder aandacht voor is. Door hieraan te werken, kun je in je eigen sport heel veel resultaat behalen.

Voor wie is Yoga Strength?

De lessen Yoga Strength worden gegeven op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Maar het is wel hard werken! Dus schrik je niet van flink trainen, wil je resultaat voelen en vooral zien? Dan is Yoga Strength echt iets voor jou.

Docenten

De les wordt afwisselend gegeven door twee trainers. Samen bundelen zij hun kennis en kunde op het gebied van yoga, de topsport en technieken uit het gewichtheffen. Zo krijg jij een uitgebreide basis mee van diverse spierversterkende oefeningen voor de sport.

Lestijden en locaties

De Yoga Strenth lessen vinden plaats op verschillende dagen. Bij lestijden en locaties kun je zien hoe laat je de les kunt volgen:
Lestijden en locaties

Kosten yogalessen

Afhankelijk van de betalingswijze en hoeveel lessen je per week wilt volgen betaal je tussen de 6 en 15 euro per les.
Kosten yogalessen

Proefles volgen?

Wil je een proefles meedoen? Geef je dan op via het contactformulier. Een proefles kost 10 euro.
Aanmelden proefles

Lemon Pit

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief