Yoga

Yogamat

Natuurlijk is het mogelijk om een mat van Lemon Pit te gebruiken. Deze kun je huren voor 1 euro per les. Maar kom je vaker naar de Power Yoga lessen, dan raden we je aan een eigen mat aan te schaffen in verband met de hygiëne.

Nieuwe yogamat

De yogamat met een dikte van 4 mm zijn 28 euro per stuk. Dit is inclusief handig draagkoord. De mat is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Bekijk de matten bij Lemon Pit op de locatie en neem direct jouw favoriete yogamat mee naar huis.

Proefles

Bij een proefles is de huur van een yogamat in de prijs inbegrepen. Heb je zelf al een yogamat neem deze dan vooral mee!

 

Lestijden en locatie

De yogalessen vinden op verschillende dagen plaats op de Dataweg 12 N in Amersfoort. Wil je weten wanneer je welke les kunt volgen?

Naar de lestijden

Veelgestelde vragen

Wat voor kleding moet ik aan tijdens de yogales? Is Power Yoga ook voor mannen? Worden er mantra's gezongen tijdens de yogales? Antwoord op deze en andere vragen vind je bij de veelgestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Kosten yogalessen

Afhankelijk van de betalingswijze en hoeveel lessen je per week wilt volgen betaal je tussen de 6 en 15 euro per les.

Bekijk de tarieven

Over de docente

Rowena Wijnands geeft al ruim tien jaar les als power yoga docente. Tijdens de lessen helpt Rowena je op haar eigen kenmerkende, eigentijdse manier in een veilige en prettige sfeer. Geen les is hierdoor hetzelfde.

Meer over Rowena

Rowena Wijnands

Rowena Wijnands

Blog & nieuwsberichten

Nieuwsbrief Lemon Pit

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief vol met yoganieuws en andere interessante activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief